fbpx

Teatrul Gong aduce magia poveștilor de iarnă la Sibiu – Spectacole online inedite

203

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu lansează începând de marți, 22 decembrie, serialul online „Povești de iarnă” cu Marian Râlea.

Seria include cinci povești video și este disponibilă gratuit pe teatrulgong.ro și pe pagina de Facebook a teatrului, până la finalul anului.

„În această iarnă, mai mult ca oricând, vrem să fim aproape și să spargem barierele distanțării prin magia poveștilor. Încercăm să ne reamintim acest mister al Sfântului Nicolae, dar și al Moșului ce vine în ajun de Crăciun, cu obrajii înroșiți de ger și cu barba lungă cât toți anii la un loc, într-un spectacol dedicat atât copiilor cât și celor care și-au păstrat sufletul de copil.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

povesti de iarna cu marian ralea foto dan susa 24 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marian Râlea revine pe scena Gongului într-un spectacol – video alături de actorii Doriana Tăut, Alexandru Verzescu, Florin Pârvu și Cătălin Grigoraș. Bucuria poveștilor de iarnă reiterează tradițiile legate de un eveniment esențial în civilizația omenirii: sărbătoarea începutului, a nașterii, a copilăriei și prin urmare, a bucuriei. Cele cinci mini-episoade amintesc de taine și legende magice din lumea întreagă într-un univers magic, ludic și plin de gingășie. Materialele sunt prezentate în capitolele Povestea Sfântului Nicolae, Povestea celei mai frumoase păsări din lume, Povestea brăduțului, Povestea icoanei și Povestea Nașterii Domnului.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.