Elevii au luat vacanță – Când se reîntorc la școală

0 408

Miercuri, elevii din România au participat pentru ultima oară la cursuri în acest an. Vacanța de iarnă a început și va dura două săptămâni și jumătate. Ultima zi de vacanță va fi duminică, 10 ianuarie, potrivit Edupedu.ro, scrie Digi24.

Marea necunoscută rămâne însă redeschiderea fizică a școlilor și a grădinițelor, în privința căreia, nimeni nu oferă un răspuns concret.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, vrea revenirea copiilor la școală de la începutul anului viitor și susține că va încerca să își convingă colegii de coaliție ca acest lucru să se întâmple măcar pentru elevii din școala primară. „Eu în continuare susțin – și probabil că vor urma aceste discuții după învestirea guvernului – vom susține deschiderea școlii, măcar școala primară, până la clasa a patra, dar eu aș prefera până la clasa a opta , să avem posibilitatea în ianuarie să redeschidem școlile”, președintele UDMR.

Pe de altă parte, președintele Comitetului de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a declarat că „am putea redeschide școala în siguranță la sfârșitului martie- începutul lui aprilie”.

Până când se va decide când se vor întoarce copiii în clase, cursurile vor reîncepe tot în format online în data de 11 ianuarie. Vacanța intersemestrială, care urmează vacanței de Crăciun, este de o săptămână și va începe pe 30 ianuarie 2021, pentru a se încheia pe 7 februarie 2021. Citiți întregul articol pe edupedu.ro.
Sursa: Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.