Razie la Piața Cibin

645

Zece kilograme de artificii și petarde i-ar fi adus unui sibian un venit frumușel, dacă ar fi fost vândute. Nu s-a mai întâmplat acest lucru pentru că au fost confiscate de polițiști, fiind deținute ilegal de sibianul de 41 de ani.

La data de 22 decembrie, în jurul orei 1800, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică, în Piața Cibin din municipiul Sibiu, cu scopul depistării și aplicării măsurilor legale față de persoanele care dețin și comercializează fără drept articole pirotehnice.

Cu această ocazie, au depistat un tânăr în vârstă de 41 de ani, sibian, care deținea aproximativ 10 kg de articole pirotehnice, din categorii diferite, toate interzise deținerii și comercializării de către persoane fizice neautorizate.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării articolele pirotehnice, iar polițiștii specializați din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 37 lit. a din Legea nr.126/1995 republicată, privind regimul materiilor explozive, respectiv desfășurarea de orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.