fbpx

Iohannis anunță că nu vor fi restricții noi de Crăciun – Rămân cele în vigoare

0 429

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricții, anunță președintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecție sanitară: „Pandemia, din păcate, este cu noi. Nu-i de joacă”.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți și pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis, scrie Mediafax.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricții de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecție sanitară.

„Nu vom introduce restricții noi de sărb, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați acestor restricții dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Așadar, în perioada sărbătorilor aveți grijă de voi, de cei dragi vouă, respectați restricțiile”, conchide președintele Klaus Iohannis.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.