Bărbat căzut cu mașina într-o râpă la Păltiniș

4.082

Un bucureștean a căzut, sâmbătă seara, cu automobilul sau de teren, de tip buggy, într-o râpă adâncă de 15 metri, în stațiunea Păltiniș, din Sibiu. Jandarmii montani l-au scos pe turist din prăpastie.

Jandarmii montani au fost sesizați prin apel la 112 că un bărbat, care se afla într-un automobil de tip buggy s-a prăbușit într-o râpă din Păltiniș, scrie Mediafax.

„Bărbatul era într-un automobil de teren tip buggy când a derapat și a căzut într-o râpă de aproximativ 15 metri. Până la sosirea echipajului persoana în cauză a reușit să iasă din automobil. Jandarmii l-au ajutat să repună pe direcție automobilul, iar cu ajutorul unui tractor din stațiune a fost tractat până la drumul județean”, a spus Florina Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Nu au fost victime în urma evenimentului, iar turistul a ajuns cu bine la pensiunea unde este cazat.

Jandarmii montani le recomandă turiștilor să evite să plece singuri după lăsarea întunericului și să nu se aventureze în zone pe care nu le cunosc sau sunt greu accesibile.

Cei care se află în dificultate pot solicita sprijinul jandarmilor montani la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi