FC Hermannstadt se întărește – Aduce jucători de valoare

FC Hermannstadt negociază de zor cu fotbaliștii doriți. Conducerea clubului spune că este vorba despre fotbaliști din Liga 1 și din străinătate.

Dacă jucătorii lui FC Hermannstadt au plecat în vacanță, conducătorii clubului nu-și văd capul de treabă. Pe de-o parte, negociază despărțiri amiabile cu fotbaliștii care au dezamăgit în tur. Pe de alta, discută cu potențialii lor înlocuitori. „Facem patru, cinci achiziții. Sunt fotbaliști de valoare, din Liga 1 și de «afară», îi aducem ca să fie titulari”, a precizat, pentru GSP.ro, președintele clubului, Claudiu Rotar. Oficialul sibian a refuzat să dea nume, dar a admis că „știm exact ce vrem, i-am stabilit împreună cu antrenorul Ruben Albes și purtăm deja negocieri cu ei”.
Dintre cei șapte jucători aflați pe lista neagră, Luca Florică și Sony Mustivar, ambii aduși de Anamaria Prodan, în vară, au părăsit deja clubul. „Să știți că pe Florică nu l-am dat afară. El a cerut să fie lăsat să se transfere, vrea să-și găsească o echipă la care să joace mai mult. E un copil, la început de drum, și chiar are nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. De aceea nici nu ne-am opus plecării lui”, a precizat Rotar.

FC Hermannstadtfotballiga 1Sibiu
Comentarii (0)
Comentează