fbpx

VIDEO: Concert rock într-un salon de tatuaje din Sibiu

305

Băieții de la Geanny Tattoo își dau pe spate clienții de fiecare dată. De obicei, se întâmplă să-i lase cu gura căscată când își văd tatuajele finalizate, fiind mândri de cât de bine au ieșit modelele. De această dată însă, i-au surprins cu un moment artistic inedit. Trupa E-an-na a venit la salon, iar cei prezenți au luat parte la un mini-concert gratis. I-au ascultat din primul rând și s-au relaxat în timp ce tatuatorii le-au colorat pielea. geanny tattoo 1

Geanny, fondatorul Geanny Tattoo, nu a vrut să păstreze mini-concertul doar pentru el, astfel că a filmat cele mai interesante momente de la salon și le-a urcat pe YouTube. Noul episod din Reality Show îi are în prim plan pe băieții de la E-an-na, o trupă sibiană de folk-metal. Te invităm să vezi ce „nebunie” a ieșit și care au fost reacțiile tatuatorilor, dar și ale clienților:

Colaborarea dintre Geanny Tattoo și E-an-na a avut mare succes. Toți clienții care au avut programare în ziua respectivă s-au simțit ca la concert. Toboșarul trupei, Paul Cristian, s-a tatuat și el, în trecut, la Geanny, și a fost bucuros să cânte chiar în salon.

„Colaborarea noastră a venit în urma faptului că eu îl cunoaștem pe Geanny. Am venit și m-am tatuat la el. Eu sunt muzician, toboșar, cântăreț – fac zgomot, în principiu. Așa că am zis să facem o chestie drăguță, să vin cu prietenii și să facem un pic de gălăgie la salon. Fac parte din formația E-an-na, cântăm folk-metal și suntem din Sibiu toți”, spune Paul Cristian, toboșar E-an-na. geanny tattoo 2

Băieților le-a plăcut „să facă zgomot” într-un salon de tatuaje și a fost ceva nou și pentru ei. Aceștia consideră că astfel de colaborări ar trebui să fie normale, fiind vorba despre un act artistic ce vine din ambele părți.

Periodic, în salonul Geanny Tattoo se întâmplă chestii faine pe care tatuatorii le împărtășesc cu iubitorii de artă prin intermediul Reality Show-ului lor. Dacă ești pasionat de tatuaje, fie că ești sau nu tatuat, poți afla lucruri interesante din videoclip-urile de pe canalul lor de YouTube. Totodată, pe paginile de Instagram și Facebook găsești cele mai noi modele lucrate la salon.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.