dir.med . dr. calin cipaian primul vaccin

În cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a început campania de vaccinare anti-COVID-19. Joi, în prima zi a campaniei, au fost vaccinate un total de 135 persoane.

Cadrele medicale ale SCJU Sibiu vaccinate astăzi provin din mai multe secții implicate în tratarea pacienților diagnosticați cu SarsCov-2, după cum urmează: Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă, Unitatea de Primiri Urgențe, Secțiile Clinice Medicale și Secția Clinică Boli Infecțioase. declaratii 1 scaled

De asemenea, au fost vaccinate și cadre medicale din alte unități sanitare alocate centrului de vaccinare din cadrul SCJU Sibiu, care s-au programat online conform protocolului, pe platforma informatică de programare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, în corelare cu etapele de vaccinare. În prima etapă sunt vaccinate persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat.

Campania de vaccinare va continua în zilele următoare, conform programărilor realizate de spital pentru proprii angajați respectiv conform programărilor online pentru celelalte unități sanitare alocate centrului din cadrul SCJU Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns