revelion petrecere

Mai mulți petrecăreți din Timișoara, Giurgiu și Teleorman au dat cu subsemnatul în noaptea de Revelion. Petrecerile la care au participat au fost ”sparte” de polițiști, scrie mediafax.ro.

Polițiștii din Timișoara au mers în jurul orei 03.00 pe Bulevardul Cetății, unde se aflau, într-un local, 16 persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de 7.500 de lei participanților, iar organizatorul petrecerii a fost sancționat cu 2.000 de lei.

În Teleorman, polițiștii au fost sesizați că în comuna Drăgănești de Vede are loc o petrecere privată, organizată de către persoane din localitate, într-o societate comercială. Polițiștii au identificat 10 persoane, fiind amendate cu 5000 de lei diecare. Sancțiune a primit și organizatorul.

Atât organizatorul, cât și ceilalți participanți au plecat din local, fiind îndrumați să meargă acasă.

Totodată, în județul Giurgiu, poliţiştii au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid – 19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei petreceri într-un local public din orașul Bolintin Vale. La adresa respectivă au fost identificate 23 de persoane. Atât administratorul localului, angajații localului, cât și participanții au fost sancționați cu 2.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns