vegas dave
David Oancea FOTO: Facebook/ Vegas Dave

David Oancea – „Vegas Dave” – este un american cu origini românești care a câștigat milioane de dolari din pariuri sportive, ponturi și tranzacționarea unor obiecte sportive de colecție. Tatăl său este sibian.

Vegas Dave are 43 de ani și s-a născut în Michigan, însă tatăl său este român din Sibiu, care a emigrat în 1969 în SUA. Mama lui David Oancea este o japoneză din Hawaii, scrie Digi 24.

Potrivit Forbes, David Oancea, a câștigat peste 5 milioane de dolari doar din pariuri sportive. În 2015, a câștigat 2,5 milioane de dolari după ce pariat pe echipa câștigătoare a titlului la fotbal american.

În prezent, nu poate să parieze, pentru că o instanță i-a interzis să facă acest lucru timp de trei ani, însă face bani oferind ponturi sportive și tranzacționând obiecte sportive de colecție. Astfel, în august 2020 a vândut cu 3,9 milioane de dolari un card cu autograful și poza lui Mike Trout, jucător celebru de baseball, la o licitație online. „Când am cumpărat acest card, toată lumea a spus că sunt nebun pentru că am cheltuit aproape jumătate de milion pe o bucată de carton”, a sspus Oancea. Cardul îl cumpărase anterior cu suma de 400.000 de dolari, de la un colecționar din Taiwan.

Vegas Dave e un star și pe rețelele sociale, unde este urmărit de milioane de fani. Aici postează numai imagini cu grămezi de bani, cu obiectele de lux pe are și le cumpără și cu iubita fotomodel.

david oancea
David Oancea FOTO: Facebook/ Vegas Dave

Pariază din anul 2000. Atunci și-a anunțat părinții că merge la universitate, dar cu 10.000 de dolari împrumutați s-a dus la cazinou. Prima lovitură importantă a dat-o în 2010, când a câștigat 200.000 de dolari cu un pariu sportiv.

Sursa: Digi 24.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns