Unde aruncăm brazii de Crăciun în Sibiu

1.819

Sărbătorile de iarnă au trecut, astfel că sibienii se gândesc unde să arunce bradul de Crăciun. În niciun caz nu se lasă la voia întâmplării, aruncat pe câmp ori în spatele blocului.

În urbea de pe Cibin nu există puncte speciale de colectare pentru brazii naturali, dar asta nu înseamnă că nu putem colecta selectiv. Sibienii care locuiesc la case trebuie să pună bradul în fața porții, lângă pubela maro, iar el va fi luat în ziua în care se ridică gunoiul. De asemenea, cei care locuiesc la bloc, îl vor duce la platforma publică, așezat, de asemenea, lângă pubela pentru deșeuri biodegradabile, și anume cea de culoare maro.

Reprezentanții SOMA spun că brazii naturali vor fi colectați și vor fi puși în mașină pentru compactare, fiind colectați odată cu deșeurile biodegradabile.

Sibienii mai au o altă variantă atunci când vor să scape de pomul de iarnă. Compania Leroy Merlin colectează brazii și vă oferă și un voucher în valoare de 25 de lei, pe care îl puteți folosi în magazinul din Sibiu. Atunci când duceți bradul, trebuie să prezentați și bonul fiscal pentru a dovedi că l-ați achiziționat de acolo.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.