fbpx

Sibienii invitați să facă propuneri pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Județului Sibiu

0 1.255

Consiliul Județean Sibiu anunță prelungirea perioadei de completare a Chestionarului Fă-ți vocea auzită de autorități! – document care va sta la baza elaborării Strategiei de Dezvoltare a Județului Sibiu pentru următorii 10 ani.

Astfel, toți cei care doresc să se implice activ în elaborarea acestui document pot completa chestionarul parțial sau integral, în funcție de domeniile de interes, până la data de 10 ianuarie 2021.
Chestionarul poate fi accesat și completat pe site-ul Consiliul Județean Sibiu, la rubrica Fă-ți vocea auzită de autorități! – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevRSWxabkze65fpw6ZOIzg6m78Gd7l7-hW88hTFYR–XrsNQ/viewform

În ultima perioadă, Consiliul Județean Sibiu a organizat o serie de dezbateri publice în care au fost analizate nevoile cetățenilor din cele 5 microregiuni ale județului (, Mărginimea Sibiului, Țara Secașelor, Valea Târnavelor, Valea Hârtibaciului, Țara Oltului), precum și nevoile cetățenilor din Municipiul Sibiu.

Fati vocea auzita de autoritati

De asemenea, CJ Sibiu a organizat întâlnirii în cadrul cărora specialiști au dezbătut individual domeniile abordate de acest document- Strategia de Dezvoltare a Județului Sibiu (Asistență socială, Turism, Competitivitate economică + CDI, Sport, Tineret, Infrastructură, Urbanism, Sănătate, Mediu, Dezvoltare rurală și agricultură, Cultură, Educație,

Dezvoltarea resurselor umane și ale administrației, Cooperare și dezvoltare comunitară).
Invităm cetățenii să completeze în număr cât mai mare acest chestionar. Este foarte important ca fiecare să îți facă cunoscută viziunea de dezvoltare a județului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.