spital medias 2

Primăria celui de al doilea oraș ca mărime în județul Sibiu, a a anunțat marți că la Mediaș se află în curs de amenajare trei centre de vaccinare anti COVID, acestea fiind situate la Sala Sporturilor „Octavian Șerban“, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 și la fosta Casă de Oaspeți a municipiului, situată pe strada Cuza Vodă.

Pe lângă locuitorii Mediașului și ai satului aparținător Ighișu Nou, aceste trei centre vor deservi, în faza 2 de vaccinare, și localități din nordul județului: Blăjel, Bazna, Dârlos, Brateiu, Micăsasa, Șeica Mică, Axente Sever, Valea Viilor, Târnava, Moșna, Șeica Mare și Copșa Mică.
„În urma dialogului purtat cu reprezentanții Instituții Prefectului și ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu am stabilit să amenajăm la Mediaș trei puncte de vaccinare împotriva COVID 19. Cele trei puncte vor funcționa la Sala Sporturilor „Octavian Șerban” de pe strada Lotru, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 din cartierul Gura Câmpului și la fosta Casa de Oaspeți de pe strada Cuza Vodă. Fac precizarea că Sala de Sport „Octavian Șerban” va fi amenajată corespunzător până la sfârșitul acestei săptămâni, iar celelalte două în cursul lunii ianuarie”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman, pentru site-ul primăriei Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu