trump

Președintele în funcție, Donald Trump a publicat un mesaj video pe Twitter, în care îndeamnă susținătorii săi care au asediat Capitoliul pentru a împiedica confirmarea alegerii președintelui Joe Biden să meargă acasă, în pace. Trump a continuat să vorbească de „fraude la alegeri”.

VEZI AICI VIDEO FOTO: Incidente violente în SUA – Congresul american devastat de vandali – Femeie împușcată

“Vă cunosc durerea, știu că sunteți dezamăgiți. Am avut alegeri care ne-au fost furate. A fost o victorie uriașă și toată lumea știe, în special cealaltă tabără, dar trebuie să mergeți acasă acum. Trebuie să avem pace, trebuie să avem lege și ordine, să respectăm minunații noștri oameni din cadrul legii și ordinii.

Nu vrem ca nimeni să fie rănit. Este o perioadă foarte grea. N-a mai fost niciuna la fel, în care un astfel de lucru să se întâmple, în care să ne ia totul, de la mine, de la voi, de la țara noastră.
Acestea au fost alegeri fraudate, dar nu putem intra pe mâna acestor oameni. Trebuie să avem pace.

Mergeți acasă, vă iubim, sunteți foarte speciali, ați văzut ce se întâmplă, felul cum alții sunt tratați, într-un mod foarte rău. Dar știu cum vă simțiți. Așa că, mergeți acasă, și mergeți în pace”, a declarat Donald Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=f437y6UVjD8

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu