O tânără din Alba a ajuns, fără să vrea, vedetă pe site-urile pentru adulți

0 6.639

O tânără din Alba a găsit o filmare pe site-urile pentru adulți, în care chiar ea era protagonistă. Cel care a filmat-o pe ascuns riscă închisoarea, potrivit Digi24.

Potrivit documentelor din instanță, femeia a fost filmată în cursul anului 2016, când, într-o seară, rămas acasă la Andrei Cornel H., petrecându-și noaptea cu prietenul acestuia.

„În acea noapte, persoana vătămată a întreţinut relaţii sexuale cu suspectul O. în locuinţa inculpatului, fără a realiza şi fără a-şi da acordul cu privire la înregistrarea audio-video a acestei activităţi. Din declaraţiile persoanei vătămate şi din înregistrarea audio-video reiese că, în timpul actului sexual, prietenul său a insistat ca becul să rămână aprins, deşi persoana vătămată l-a stins la un moment dat, fapt care denotă o suspiciune cu privire la cunoaşterea de către acesta a faptului că sunt înregistraţi audio-video. În data de 16.07.2016, inculpatul H. Andrei Cornel a avut o discuţie în contradictoriu şi cu jigniri pe reţeaua de socializare Facebook cu persoana vătămată, ocazie cu care acesta a proferat ameninţări la adresa victimei, afirmând că va regreta cuvintele pe care i le-a adresat, respectiv că persoana vătămată i-a refuzat avansurile sexuale”, se precizează în documentul instanței, potrivit adevărul.ro.

După câteva luni, tânăra a aflat de la o cunoștință că au apărut filmări cu ea pe mai multe site-uri pentru adulți. Astfel, s-a stabilit că Andrei Cornel H. a blurat faţa prietenului său, a modificat vocile şi a postat filmarea făcută în casa lui pe mai multe platforme pornografice.

Andrei Cornel H. a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu amânarea executării pe un termen de 2 ani. Judecătoria Alba Iulia a respins acordul, iar procesul de judecată va începe La Curtea de Apel, procesul începe în februarie.

Sursa: Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.