babbitt

În incidentele de la Capitoliul din Washington au murit patru persoane. Una dintre ele, o femeie, a fost împușcată de polițiști, iar ceilalți trei au decedat din cauze medicale. Femeia împușcată este Ashli Babbitt, veteran al US Air Force. Femeia era un susținător înfocat al lui Donald Trump.

Pe de ată parte, cel puțin 14 polițiști au fost răniți. Doi au fost internați la spital, unul cu răni grave după ce a fost târât în ​​mulțime, iar celălalt a fost lovit de un proiectil în față.

Ashli Babbitt, femeia decedată după a fost rănită de glonţ în sediul Congresului SUA, era o susţinătoare înfocată a preşedintelui Donald Trump. Ea locuia în sudul Californiei, au informat media americane citând familia ei, scrie AFP.

„Ashli Babbitt a fost militar timp de 14 ani”, potrivit unui post local de televiziune, care a discutat cu soţul ei.

https://www.youtube.com/watch?v=BUmhuNOe1e4&feature=emb_logo

Familia a aflat de moartea ei de la televizor

Potrivit soacrei lui Ashli Babbitt, familia a aflat de moartea femeii de la televizor. Ea susține că poliția nu i-a anunțat rudele că a fost împușcată și transportată în stare gravă la spital, acolo unde a și murit. Soțul ei, Aron, a aflat vestea îngrozitoare în timp ce se uita la știri.

„Suntem devastați. Nimeni din poliția DC nu ne-a sunat. Fiul meu a aflat de la televizor”, a declarat soacra femeii ucise la Capitoliu, potrivit New York Post.

„Nimic nu ne va opri. Ei pot încerca la nesfârșit, dar furtuna se află aici și va lua cu asalt DC în doar 24 de ore”, a scris Ashli Babbitt cu doar o zi înainte să moară.

ashli babbitt

Susținătorii au protestat împotriva iminentei inaugurări a lui Joe Biden ca învingător al alegerilor prezidențiale din 2020, Babbitt a primit un glonț fatal în piept în timpul haosului din Capitoliul SUA. Filmările video au surprins sunetul împușcăturii și au arătat-o ​​pe femeie care se prăbușea pe podea din mai multe unghiuri. Se pare că a fost împușcată de poliție, potrivit unor surse ale forțelor de ordine.

„Aterizați în DC. Aici pentru a face lucrarea lui Dumnezeu. Salvează Republica „, a scris Babbitt pe Twitter,” Voi fi acolo mâine! Viteza zeilor! ”. Soacra lui Babitt a spus unui afiliat Fox din DC că este nedumerită de comportamentul soției fiului ei. „Chiar nu știu de ce a decis să facă acest lucru”.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.