Pana de curent din Sibiu – Mai multe străzi și locuințe afectate vineri seară

4 3.047

⇓ Ascultă știrea ⇓

Mulți sibieni sunt în continuare afectați de pana de curent. Vineri seară există probleme în alimentarea cu energie electrică pe o mulțime de străzi. Oamenii stau pe întuneric și în frig.

Avaria majoră în alimentarea cu energie electrică a afectat, vineri, șase județe din România. Printre acestea se numără și Sibiul. În jurul orei 15:00, curentul a fost întrerupt, astfel că mai multe zone din județ au fost afectate.

CITEȘTE ȘI: Pană de curent în aproape tot Sibiul – Explicații de la Electrica

O nouă pană de curent a urmat apoi în jurul orei 18:00, iar de atunci multe persoane stau pe întuneric în locuințe și în frig.

CITEȘTE ȘI: A doua pană de curent din Sibiu – În unele zone sibienii stau pe întuneric

CITEȘTE ȘI: Pagube după pana de curent de la Sibiu – Aparate electrocasnice arse

Sunt multe blocuri și locuințe fără curent pe strada Hațegului, pe Aleea Călăreților, în cartierul Turnișor, dar și pe strada Doamna Stanca. Oamenii se plâng că au copii mici și nu au căldură în locuințe. Și în cartierul Valea Aurie sunt mai multe blocuri afectate de avarie.

„Noi stăm pe Doamna Stanca și încă nu a revenit curentul. Avem copil mic, e frig în casă. Aici în zonă sunt doar nouă blocuri, toate fără curent. Suntem lângă Cisnadie, ei au curent, cei de pe Cireșica au curent. E iarna, e frig, avem copil mic. Înțeleg, fără apă caldă… Dar un copil de 1 an și 8 luni, nu poate sta așa în frig. Să ne zică măcar când vine”, spune o cititoare care locuiește în Șelimbăr.

Scrieți-ne, în secțiunea de comentarii, care sunt zonele în care locuiți și dacă a revenit sau nu curentul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. Diaconu George scrie

  O siguranță sărită din postul trafo de la Ciresica 2 , str.Doamna Stanca a lăsat 13 blocuri . 237 de apartamente fără curent de la ora 15.30 până la 20.30. Mulțumim celor de la electrica pentru rezolvarea acestei avari !

 2. Diaconu scrie

  O siguranță sărită din postul trafo de la Ciresica 2 , str.Doamna Stanca a lăsat 13 blocuri . 237 de apartamente fără curent de la ora 15.30 până la 20.30. Mulțumim celor de la electrica pentru rezolvarea acestei avari !

 3. Baboo Hausmeister scrie

  Baboo: la 0ra 2o:55 pe Frații Buzești pe partea cu blocurile de 4 etaje înca nu avem energie electrica , fiind oprită de la ora15:30, aproximativ

 4. Denisa scrie

  Irina Rosetti, calea Cisnadiei si nu avem curent de la ora 15. Am 3 copii mici si e frig. Nici la blocurile de langa nu se vede lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.