Șase sibieni amendați pentru că au ieșit din casă fără motive întemeiate pe timp de noapte

0 1.455

⇓ Ascultă știrea ⇓

Câțiva sibieni au ținut morțiș să iasă din casă după ora 23, chiar dacă acest lucru este interzis, fiind una dintre măsurile împotriva răspândirii coronavirusului. Acum sunt buni de plată, după ce au fost prinși și amendați de polițiști.

Interdicția de a circula noaptea a fost implementată ca una dintre măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului. nimeni nu are voie să iasă din case între orele 23 și 5, fără un motiv întemeiat și fără declarație. Șase sibieni au încălcat însă legea și au fost prinși. au de plătit acum amendă.

Polițiștii au dat alte 63 de sancțiuni în valoare de 4.750 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Polițiștii locali sibieni au verificat 203 de persoane și au aplicat o sancțiune contravențională cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

În cursul zilei de 9 ianuarie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților au fost aplicate patru avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.