Drumuri zapada

A fost o noapte albă, la propriu, pentru drumarii din centrul țării din cauza ninsorilor abundente, mai ales în zona montană din sudul și sud-estul Transilvaniei. Ninge și acum în majoritatea zonelor înalte din județele Brașov, Sibiu, Harghita și Covasna.

În cursul nopții DRDP Brașov a intervenit cu aproximativ 200 de utilaje care au răspândit peste 1000 de tone de materiale antiderapante. Cu toate că depunem toate eforturile pentru a curăța drumurile naționale și autostrăzile, facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

video

CAROSABIL: acoperit cu zapada:
– DN 7C Km 130 +000 – 137+000 Balea ( Sb ), zapada framantata 1-3 cm

”SDN Sibiu s-a actionat cu 29 autoutilaje si s-au raspandit 148 tone sare + 1 tona clorura de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 14, DN 14A si DN 14B; Sectia Autostrazi Sibiu s-a actionat cu 31 autoutilaje si s-au raspandit 272 tone sare 11 tone Clotura de calciu pe: A1 si A3. ”, transmit reprezentanții DRDP Brașov.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.