screen shot 2020 11 07 at 21.04.25
foto: gsp.ro

FC Hermannstadt a pierdut cu 0-2 meciul jucat miercuri seară cu Dinamo, la Mediaș. Sibienii au evoluat slab și se afundă în subsolul clasamentului.

Dinamo a jucat mai bine, mai ales în prima repriză, şi s-a impus prin golurile marcate de Diego Fabbrini (29), Adam Nemec (32). Sibienii au ratat şansa de a reveni în meci în min. 68, când Goran Karanovic a fost blocat de portarul Mihai Eşanu în situaţie de unu la unu.
Dinamo a mai avut o ocazie mare de gol, prin Deian Sorescu (83), din lovitură liberă, însă portarul Cristiano Figueiredo a scos de sub transversală.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.
Dinamo e neînvinsă în ultimele sale trei deplasări, cu două victorii şi un egal.
FC Hermannstadt a pierdut ultimele două meciuri de acasă şi a ajuns la patru etape fără victorie (un egal, trei eşecuri).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Marea schimbare anuntata de acționari hrănește sa dovedit a fi un mare fis cocalara infecte anacurvia care a adus antrenor și jucători fara valoare spre cîștigul ei personal a distrus colectivul echipei care moral era slab echipa nu se mai poate salva cu un antrenor de juniori jucători fara ambiție și determinare ⁰dorm pe teren nu aleargă sa speram ca se va termina stadionul sper ca va fi un început de perfor amante pentru fotbalu sibian cu profesioniști în stadiul tehnic.