ochelari optkron

În exclusivitate la OPTIKRON CENTER, puteți obține potențialul maxim al vederii.  Astăzi, datorită noilor tehnologii, pentru a putea realiza ochelarii cu INTELIGENȚĂ BIOMETRICA avem nevoie de date precise pentru fiecare ochi în parte. Pentru ca fiecare ochi este diferit.

 

De aceea, la OPTIKRON CENTER, măsurăm ochiul în 7.000 de puncte diferite cu inovatorul nostru DNEye Scanner 2 RODENSTOCK. Măsurătoarea durează doar un minut și jumătate și ne permite să determinăm lungimea individuală a ochiului, puterea și grosimea corneei, adâncimea camerei anterioare, mărimea pupilei, puterea cristalinului, adâncimea camerei vitroase precum și multe alte date ale refracției.

Pe baza acestor măsurători se creează o topografie individualizată a fiecărui ochi, la fel de unică ca și ADN-ul. Această topografie este folosită de către RODENSTOCK în vederea calculării lentilei perfecte pentru fiecare purtător.

Toate măsurătorile realizate cu  DNEye Scanner 2 se transmit pe un canal securizat direct în Germania, în laboratoarele RODENSTOCK, unde are loc producția UNICAT a lentilelor dumneavoastră.

Aceasta este tehnologia pe care v-o propunem,  DNEye PRO, și are ca rezultat o lentilă calculată pentru a se potrivi micrometric fiecărei persoane în parte. Aplicarea INTELIGENȚEI BIOMETRICE este cea care face marea diferență.

Atunci când au fost chestionați cei care au făcut trecerea la ochelarii biometrici, 87% dintre ei au remarcat o vedere mai clară, 84% au sesizat un contrast îmbunătățit și 80% au avut parte de o îmbunătățire a vederii pe timp de noapte. 98% dintre respondenți au declarat ca ar recomanda și altora ochelarii DNEye.

Nu vă conformați ochelarilor standard, alegeți perfecțiunea la următoarea dumneavoastră pereche de ochelari.

Tehnologia este unică la nivel mondial și conferă o vedere deosebită.  Alege primele lentile de înaltă precizie din lume, realizate în totalitate după un model de ochi biometric.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari unică, perfect individualizată, potrivită nevoilor tale vizuale, fizionomiei și stilului tău de viață, te așteptăm la OPTIKRON CENTER, în HABERMANN MARKT.

Testarea vederii cu revoluționarul  DNEye Scanner 2 și consultanța în vederea  obținerii unei soluții optice individualizate, sunt gratuite.

Programează-te la o consultație gratuită!

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Foarte tare, chiar ieri am fost să îmi fac o consultație la Optikron. Abia aștept să vină lentilele. Aparatul este absolut SF!