Directorul Romgaz, despre revocarea fulger din funcție – „Nu am primit niciun fel de motivare”

1 1.157

⇓ Ascultă știrea ⇓

Directorul Romgaz, Adrian Volintiru, a fost revocat fulgerător din funcție. Acesta spune că nu a fost invitat la ședința consiliului de administrație și că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei, scrie zf.ro.

Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, a anunţat, miercuri, că Adrian Volintiru a fost revocat din funcţia de director general de către consiliul de administraţie, atribuţiile acestuia fiind preluate de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct, până la numirea unui nou CEO.

Contactat de ZF, Adrian Volintiru a declarat că nu a fost invitat la şedinţa consiliului de administraţie în care a fost revocat din funcţie şi că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei.

„Nu ştiu despre ce e vorba, a fost o şedinţă de consiliu de administraţie astăzi (n.red.: 13 ianuarie) la care nu am fost invitat. Au discutat administratorii între dânşii, au hotărât revocarea mea, nu am primit niciun fel de motivare. O să văd probabil zilele următoare“, spune Adrian Volintiru pentru ZF.

Consiliul de Administraţie al Romgaz îl numise pe Volintiru în octombrie 2018 în funcţia de director general al Romgaz pentru o perioadă de patru ani.

Sursa: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Newman scrie

    Este atat de priceput ca nu o sa fie nici o problema sa gaseasca un loc de munca la privat(a)!
    Are un CV infiorator de bogat…. la stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.