cisnadie primarie

Locuitorii din Cisnădie încep să se revolte și ei împotriva majorării taxei de salubritate. Au fost anunțați că trebuie să plătească retroactiv câte 5 lei lunar, dar că se va aplica și în orașul lor noua modalitate de calcul pe gospodărie și nu pe numărul de persoane.

DE CE LOCUITORII DIN CISNĂDIE PLĂTESC RETROACTIV 5,31 LEI PENTRU GUNOI 

Impulsionați probabil de sibienii nemulțumiți de același lucru și care au pichetat Primăria duminica trecută, și la Cisnădie se organizează o ”plimbare” în centrul orașului, în fața Primăriei. Printr-un eveniment pe Facebook, oamenii sunt chemați duminică, al ora 14, să își exprime nemulțumirile legate de noua modalitate de calcul a taxei de salubritate.

”Pentru ca nu suntem de acord cu marirea taxelor de salubritate, si a taxei de regularizare, ca o forma de protest impotriva A.D.I Eco, Soma si Primaria Cisnadie va invit la o plimbare in fata primariei sa admiram faimoasa statuie!!!
Noi spunem Nu conflictului de interes!!!
Noi spunem Nu taxelor ilegale care nu isi au rostul
Noi Spunem Nu firmelor intermediare
Noi Platim doar cat aruncam, nu cat doreste …A.D.I Eco, Soma si Primaria Cisnadie
Nu vrem monopol, doar concurenta, vrem licitatie!!!!
Vrem o salubritate cu o dezvoltare moderna, fara pubele depozitate hotic, si mizerie de nedescris.
Nu vrem discriminare, egalitate de tratament pentru serviciului de salubritate , transparența, consultare cu cetatenii !!!”, este ”chemarea” de pe Facebook.

Cei care speră că pot opri aprobarea noii modalități de calcul în toate localitățile afiliate ADI ECO, au inițiat și o petiție online, care poate fi semnată AICI. 

 

 

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. La ilegalitatile si abuzurile care se fac la Primaria Orasului Cisnadie, nici nu este de mirare ca se mai si revolta cetatenii.
    DNA singura institutie care poate stopa toate abuzurile