accident laslea 5

Un accident rutier grav a avut loc, vineri dimineața, la intrarea în localitatea Laslea. Un microbuz de marfă s-a izbit violent de o mașină. Două persoane sunt rănite.

„DJ 143A, intrarea în localitatea Laslea, coliziune între un microbuz transport marfă, condus de un bărbat de 35 de ani, Mureș, și un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. accident laslea 4

Șoferul autoturismului și pasagera, o femeie în vârstă de 73 de ani, ambii localnici, primesc îngrijiri medicale.  Sunt conștienți, dar vor fi transportați la spital pentru investigații suplimentare.

„S-au acordat îngrijiri pentru două persoane implicate de către echipajul SMURD și SAJ. Ambele persoane au fost transportate la spital. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș un bărbat, conștient cu fractură femur”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. accident laslea 6

De asemenea, echipajul SAJ a transportat-o la CPU Mediaș pe femeia de 73 ani cu traumatism membrul inferior și politraumatusme suferite în urma accidentului rutier.

Politiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui accident. Momentan, traficul este blocat total.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu