FC Hermannstadt vrea să îl aducă pe Victor Pițurcă – Sibiul a făcut deja o ofertă

După ce au decis să îl dea afară pe spaniolul Ruben Albes (DETALII AICI), sibienii de la FC Hermannstadt încearcă să dea marea lovitură și să îl aducă antrenor pe Victor Pițurcă. Sibienii negociază și cu alți doi tehnicieni, în cazul că ”Piți” nu e de accord (DETALII AICI).

Victor Piţurcă (64 de ani) a fost ofertat să revină în antrenorat, în Liga 1, la un an de când s-a despărţit de Universitatea Craiova, ultima echipă pe care a pregătit-o. Telekom Sport anunță că Victor Piţurcă a primit o ofertă surprinzătoare din partea celor de la FC Hermannstadt, care l-au dat afară pe spaniolul Ruben Albes, după ce spaniolul a avut o prima parte de sezon foarte bună alături de jucătorii formaţiei din Sibiu.
Telekom Sport susține că echipa lui Claudiu Rotaru şi a Anamariei Prodan încearcă să-l convingă pe Victor Piţurcă să vină să antreneze la Sibiu şi i-au făcut o ofertă.
Pe locul 14 în Liga 1, de baraj, după trei înfrângeri la rând, Hermannstadt a renunţat la serviciile spaniolului Ruben Albes, după cum a aflat Telekom Sport, şi încearcă să dea o lovitură de imagine prin aducerea lui Victor Piţurcă, unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din fotbalul românesc. Totuşi, e greu de crezut că fostul selecţioner va accepta să semneze cu trupa din Sibiu, având în vedere anvergura şi lotul de jucători care va trebui remanierat din temelii pentru a putea face performanţă.
Victor Piţurcă a antrenat ultima dată în Liga 1, la U Craiova, între septembrie 2019 şi ianuarie 2020, timp în care a stat pe banca oltenilor la 16 meciuri, cu o medie de 1,69 puncte obţinute pe meci. Cel poreclit “Satana” a renunţat la jobul pe care-l avea la Craiova tocmai din cauza lotului, pe care-l considera insuficient de bun pentru a se lupta la titlu cu CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane din Liga 1, şi FCSB.

FC Hermannstadtliga 1Sibiuvictor piturca
Comentarii (0)
Comentează