muzeul satului iarna 15

Covorul de zăpadă care s-a așternut în noaptea de vineri spre sâmbătă a adus bucurie sibienilor. Iarna se face simțită din ce în ce mai mult, iar vremea este una perfectă pentru un final de săptămână pentru cei care vor să meargă la munte sau, mai ales, pentru iubitorii sporturilor de iarnă .

La Sibiu, peisajul dimineții de sâmbătă este unul de poveste. Noaptea trecută a nins intens, astfel că, zăpada s-a așternut frumos. Meteorologii anunță că temperaturile vor rămâne negative în următoarele zile și va mai ninge ușor.

”Vor mai fi fulguieli sporadice și temporare în cursul zilei de sâmbătă și duminică, iar temperaturile vor fi negative, atât în cursul nopții, cât și pe timpul zilei.”, transmit reprezentanții stației meteorologice Sibiu.

Sâmbătă dimineața, stratul de zăpadă măsura aproximativ 6 centimetri în Sibiu, la Păltiniș 64 de centimetri, iar la Bâlea 204 de centimetri. Sâmbătă și duminică va ninge ușor, iar temperaturile se vor situa între -13 și -10 grade Celsius noaptea, iar pe timpul zilei, temperaturile vor urca până la -5 grade Celsius. La noapte se așteaptă temperaturi de aproximativ  -12 grade Celsius.

La începutul săptămânii următoare, vremea se va menține rece. Începând cu data de 19 ianuarie, vremea se va încălzi ușor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu