politia carantina
foto arhivă

Polițiștii rutieri au constatat, în weekend, 12 infracțiuni la regimul rutier și au reținut în vederea suspendării 25 de permise de conducere.

„Totodată, au fost aplicate 414 sancțiuni contravenționale în valoare de aprox. 90.000 de lei, din care cele mai multe, respectiv 74 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză (în 5 situații s-a dispus și măsura complementară de suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile). Alte 33 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru neutilizarea centurii de siguranță, iar 7 sancțiuni pentru depășirea interzisă cu aplicarea măsurii complementare a suspendării permisului de conducere pentru 30 de zile”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De exemplu, în dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orie 09:30, în municipiul Mediaș, un localnic de 18 ani, a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu deținea dreptul de a conduce.

În aceeași zi, în jurul orei 18,10, în localitatea Mălâncrav, polițiștii au identificat în trafic un localnic în vârstă de 20 de ani, care conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Totodată, la data de 16 ianuarie, în jurul orei 12,00, pe DJ 143 A, în Laslea, un bărbat de 30 de ani din Mureș a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fiecare caz au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu