ger frig iarna
FOTO arhivă

Vremea a fost deosebit de rece în întregul județ în noaptea de duminică spre luni. La Bâlea Lac s-a înregistrat o temperatură de minus 21,5 grade, fiind cea mai scăzută valoare din acest an. Și în Sibiu a fost ger, astfel că noaptea trecută mercurul din termometre a coborât la minus 16 grade Celsius.

Meteorologii sibieni spun că, în noaptea de duminică spre luni, a fost extrem de frig în județul Sibiu, mai ales la Bâlea Lac, acolo unde s-a înregistrat o valoare de -21,5 grade Celsius. Frig a fost și în municipiul Sibiu, și anume -16 grade Celsius.

În dimineața zilei de luni, la ora 09:00, în Sibiu erau -9 grade Celsius, în Păltiniș, -16 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, -20 grade Celsius.

ger 18 ianuarie

Nu scăpăm de ger nici în următoarele zile. Meteorologii spun că va ma ninge ușor, iar în următoarele trei nopți se vor înregistra din nou temperaturi foarte scăzute. După data de 20 ianuarie, vremea se mai încălzește.

Administrația națională transmite că temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade. Local se va semnala ghețuș. Informarea meteorologică este valabilă până în 20 ianuarie, la ora 10.00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu