vaccin 4

Platforma Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este indisponibilă luni dimineața, notează MEDIAFAX.

UPDATE

STS anunță că platforma este din nou disponibilă.

„Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiștii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Național pentru Vaccinări. Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, transmite STS.

Știrea inițială

STS a anunțat că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute luni dimineață.

„În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației”, transmit autoritățile.

Potrivit sursei citate, echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil.

„Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se menționează în finalul comunicatului de presă.

Sursa: MEDIADAX

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.