Super-reduceri și premii instant zilnic la Shopping City Sibiu

1.852

Clienții Shopping City Sibiu se pot bucura de reduceri de până la 70 % la colecțiile de iarnă din magazinele preferate în perioada 15 ianuarie – 11 februarie. În plus, cumpărăturile de sezon le vor aduce premii instant zilnice, în cadrul campaniei Magia distracției de iarnă, și ocazia de a participa la tombola în urma căreia pot câștiga unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare.

La Shopping City Sibiu te bucuri de super reduceri de până la 70%, te distrezi în zona special amenajată și câștigi premii instant

La Shopping City Sibiu a început sezonul reducerilor de iarnă, cea mai așteptată perioadă promoțională a anului, astfel că, până pe 11 februarie, magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu promoții, oferte speciale și discounturi de până la 70%.

În plus, în perioada 15 ianuarie – 7 februarie, cumpărăturile de minimum 150 de lei efectuate pe 1 bon fiscal îi înscriu pe clienți într-un joc interactiv (într-un decor de poveste de iarnă amenajat lângă Info Point) unde pot câștiga premii instant: carduri cadou de 20 lei și 30 lei, vouchere de 20 lei la Nobila Casa, vouchere Cafea Tucano, pachet mănuși și încălzitor de maini KIK, emoji Noriel și jucării de pluș Frozen II: Anna, Elsa, Olaf și Sven.

De asemenea, cumpărăturile din această perioadă îi înscriu și în tombola pentru unul din cele 5 carduri-cadou în valoare de 500 de lei fiecare. 

Shopping City Sibiu Sezonul reducerilor de iarna 2

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Sibiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, Shopping City Sibiu garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Pentru mai multe detalii despre reducerile de iarnă pregătite în magazinele din cadrul Shopping City Sibiu, vizitați paginile www.shoppingcitysibiu.ro  și  facebook.com/shoppingcitysibiu/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.