fbpx

Un bărbat a locuit trei luni într-un aeroport – Îi era frică de coronavirus

0 568

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un bărbat a locuit timp de trei luni într-un aeroport din Chicago. În urmă cu puțin timp, a fost descoperit de angajați, iar când polițiștii l-au luat la întrebări, acesta le-a spus că a rămas acolo fiindcă se temea prea tare de coronavirus ca să plece acasă, în Los Angeles, potrivit The Guardian, notează Digi24.

După ce a fost descoperit, Aditya Singh, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, printre care intrarea într-o zonă restricționată a aeroportului dar și furt, a raportat Chicago Tribune.

Procurorii au declarat duminică că, potrivit poliției, bărbatul a ajuns în aeroportul O`Hare cu un zbor din Los Angeles în data de 19 octombrie, când a decis să rămână în aeroport. Aproape trei luni mai târziu, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajați ai United Airlines care i-au cerut permisul de acces. Singh le-ar fi arătat acestora o insignă de identificare care a fost dată dispărută de proprietarul său, un manager al aeroportului, la data de 26 actombrie. După ce au observat acest lucru, cei doi angajați au sunat la poliție iar Singh a fost luat în arest.

Potrivit declarațiilor, bărbatul ar fi găsit insigna pe jos și ar fi luat-o pentru că era prea speriat de Covid ca să plece înapoi acasă, în Los Angeles.

Singh are o diplomă de master în ospitalitate, este șomer și locuiește în Orange, Los Angeles împreună cu alți colegi de apartament.

Instanța de judecată a stabilit că acuzatul este un pericol pentru comunitate întrucât a intrat ilegal în zona securizată a aeroportului. Cauțiunea sa este de 1000 de dolari iar în cazul în care o va plăti, bărbatului i se va interzice accesul pe aeroport.

Sursa: Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.