VIDEO: Urmărit național, prins de poliție în urma unui live pe Facebook

1.863

Poliția Română a prezentat cazul unui bărbat urmărit național, care a fost prins în urma unui live făcut pe Facebook. Oamenii legii au intrat peste el în casă și au întrerupt petrecerea la care acesta participa.

Un hoț care era căutat de polițiști, fiind dat în urmărire națională, s-a filmat pe Facebook în timp ce participa la o petrecere. Imaginile au fost văzute de polițiști care, astfel, l-au prins pe fugar, notează MEDIAFAX.

Ulterior, polițiștii au comentat în mod ironic isprava bărbatului din Teleorman, căutat din luna octombrie, anul trecut, deoarece era condamnat la închisoare pentru furt.

Cum definim ce faci cu mâna ta? Personajul cu pricina a organizat o mini petrecere și a pornit live-ul pe Facebook (să fie lumea la curent că se lasă cu bairam). După cum puteți observa în imaginile de mai jos, ne-am autoinvitat.Ca informație de background, cel din imagini era urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.Internetul, expansiune fără limite. Noi? Ne adaptăm de fiecare dată!Seară liniștită de duminică tuturor!#PolițiaRomână

Posted by Politia Romana on Sunday, January 17, 2021

„Cum definim ce faci cu mâna ta? Personajul cu pricina a organizat o mini petrecere și a pornit live-ul pe Facebook (să fie lumea la curent că se lasă cu bairam). După cum puteți observa în imaginile de mai jos, ne-am autoinvitat. Ca informație de background, cel din imagini era urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Internetul, expansiune fără limite. Noi? Ne adaptăm de fiecare dată!”, au scris pe rețeaua de socializare reprezentanții Poliției Române.

Persoana căutată a fost încătușată, în timp ce petrecăreții au fost amendați și apoi au fost trimiși acasă.

Sursa: MEDIAFAX

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.