politia agresor
foto: arhivă

Polițiștii de la investigații criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoare. Aceștia au depistat pe raza județului Sibiu doi bărbați dați în urmărire.

În cursul zilei de marți, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut doi bărbați urmăriți în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

Unul dintre bărbați are 31 de ani și este din Moardăș. Acesta a fost condamnat la închisoare pentru conducere fără permis și uz de fals.

„În fapt, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au depistat un bărbat de 31 de ani, din Moardăș, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis la data de 19.01.2021 un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cel de-al doilea bărbat are 44 de ani și este din Mediaș. El era condamnat la închisoare pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

„Al doilea bărbat (în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Mediaș) depistat de polițiștii de la investigații criminale a fost condamnat de către Judecătoria Oradea la 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, spune Elena Welter.

Ambele persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Aiud, județul Alba.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu