UPDATE: Locuri noi la vaccinare în județul Sibiu – Se fac programări la Mediaș, Avrig și Agnita

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii se pot programa din nou la vaccinare, asta după ce în județul Sibiu au ajuns, joi, noi doze cu ser imunizant.

UPDATE ora 15:20

Locurile la vaccinare s-au epuizat rapid în județul Sibiu. Nu se mai pot face programări în Sibiu și Mediaș. Mai sunt însă locuri disponibile la Agnita și Avrig.

Știrea inițială

S-au reluat programările pentru vaccinare în județul Sibiu, asta după ce joi a fost recepționat un nou lot cu doze de vaccin. În primele ore ale dimineții, s-au epuizat deja toate locuri disponibile în municipiul Sibiu, astfel că persoanele interesate se mai pot programa doar în orașele Mediaș, Avrig și Agnita.

Astfel, chiar dacă în municipiul Sibiu nu mai sunt locuri disponibile, vă puteți programa la unul dintre cele trei centre din județ. La ora 11.00, la Mediaș mai sunt 615 locuri disponibile, iar prima zi liberă pentru programare este 6 martie. La Avrig mai sunt 2176 locuri libere la vaccin, iar la Agnita, 1120 locuri libere. Atât în Avrig, cât și în în Agnita, prima dată disponibilă pentru programare este 2 martie.

Vă reamintim că, în etapa a doua, vor fi imunizate persoanele cu grad ridicat de risc, vârstnicii din centrele rezidențiale, adulții cu vârsta de peste 65 de ani, adulții care suferă de boli cronice, precum și persoanele care desfășoară activități în domenii – cheie, esențiale.

 

coronaviruscovid-19programare vaccin sibiuvaccinvaccin sibiu
Comentarii (0)
Comentează