fbpx

Mărturia unui alt student al lui „Domn’ Profesor” – ”Am avut parte de calvarul vieții mele” AUDIO

2 4.492

⇓ Ascultă știrea ⇓

Înregistrările cu profesorul universitar sibian care a devenit celebru pentru frazele și ”metodele didactice” utilizate, au stârnit mai multe reacții din partea actualilor și a foștilor studenți.

Studenții spun că Eugen Bîrsan are același comportament de peste zece ani de zile. Mulți dintre ei au relatat experiențe care i-au marcat și după care au rămas cu sechele.

Citește și ”Domn’ profesor” narcisist de la Inginerie jignește o studentă – ”Nu ți se pare că ești penibilă?”

Profesorul a jignit o studentă după ce aceasta i s-a adresat cu ”domn’ profesor” în loc de ”domnule profesor”. Tânăra a fost numită penibilă, dar mai apoi profesorul s-a scuzat, spunând că nu asta a fost intenția lui,  ci a dorit să transmită un mesaj constructiv.

CITEȘTE AICI EXPLICAȚIILE PROFESORULUI 

În urma publicării articolului, mai mulți studenți care au avut cursuri cu Eugen Bîrsan, au contactat Ora de Sibiu pentru a relata experiența lor proprie. Conform spuselor, profesorul jignește des studenții și vorbește pe un ton foarte urât.

Studenți marcați pe viață de atitudinea profesorului

”Am fost student la el și am avut parte de calvarul vieții mele. Nu exista oră în care să nu-mi pună vreo poreclă sau să nu se ia de mine din orice motiv, găsea el. Avea treabă și atunci când te vedea îmbrăcat cu o haină de firmă, trebuia sa te întrebe daca e cumparată de la second hand sau e fake. Era frustrat din orice motiv. La fel, când mergeam în laborator, trebuia sa ne ferim de bicicleta lui parcata fix pe calea de acces . Au fost colegi care s-au atins din greșeală de ea și a ieșit o mega lecție de viață. La fel și pe stradă, nu avea loc cu bicicleta de colegele care aveau geanta pe umăr și la următoarea oră trebuia să le țină o morală. Și încă câte a mai făcut…”, spune un student de la Inginerie.

Vezi și VIDEO „Domn’ profesor” de la Inginerie lovește din nou – A mai jignit un student

Un alt student povestește că profesorul universitar mânca în timpul cursului în fața studenților, în timp ce lor le interzicea să facă asta.

”La începutul fiecărui curs/laborator, trebuia să intrăm la fix ca să ne primească, iar apoi ne pierdeam 10-15 minute să ne uităm la el cum mănâncă. Bineînțeles, noi nu aveam voie să mâncăm in fața lui. Avea momente când se uita la anumite persoane și punea întrebări de genul “Cumătra, vrei și tu o bucată de chec?” Vorbea foarte urât, fapt dovedit de fiecare student care a făcut fizică cu el.”, spune un alt fost student de la Inginerie.
De asemenea, au mai fost și alți studenți care au trimis înregistrări din timpul cursurilor, în care profesorul Bîrsan ridica vocea la studenți. De exemplu, în înregistrarea de mai jos, profesorul certa o studentă pentru faptul că nu a răspuns la întrebările pe care dânsul le-a adresat tuturor studenților. Deși studenta a spus că nu a intervenit în discuție pentru că nu știa ce să răspundă, acesta afirma că ar fi trebuit să spună orice, chiar dacă nu știa, ca să arate că este prezentă și să dea dovadă de implicare.

Câteva minute mai târziu, aceeași studentă a fost numită ”nesimțită” pentru faptul că în momentul în care a deschis microfonul, avea televizorul pornit pe fundal.

Menționăm faptul că, înregistrările audio nu au fost furnizate de către studenții care participă la dialog.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. codrut scrie

    tu te ai rafuit mult, de aia ai ajuns sofer pe manivelă

  2. Itu scrie

    dar studentii din inregistrari de ce sunt asa docili si le incaseaza pe toate? pe vremea mea te rafuiai cu profu care isi permitea prea mult, nu te faceai pres.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.