fbpx

VIDEO „Domn’ profesor” de la Inginerie lovește din nou – A mai jignit un student

1 12.863

⇓ Ascultă știrea ⇓

Eugen Bîrsan, profesorul universitar care jignește o studentă,  se aude din nou în public. De data aceasta cu o altă înregistrare, în care jignește un student. Și din ce spun foștii săi elevi, comportamentul profesorului este același de ani și ani de zile. La fel jignea și striga în timpul cursurilor și acum 10 ani.

UPDATE – Presiuni asupra studentului jignit
Precizăm că înregistrarea cu jignirile aduse de profesorul universitar, nu a fost furnizată către Ora de Sibiu, de către studentul căruia dascălul îi aduce ofense. Facem această precizare pentru că asupra respectivului student s-au făcut mari presiuni, după publicarea articolului.

ȘTIREA INIȚIALĂ
ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA CU PROFESORUL CARE JIGNEȘTE O STUDENTĂ

Eugen Bîrsan a jignit o studentă la Inginerie după ce aceasta i s-a adresat cu ”domn’ profesor” în loc de ”domnule profesor”. Tânăra a fost numită penibilă, dar mai apoi profesorul s-a scuzat, spunând că nu asta a fost intenția lui,  ci a dorit să transmită un mesaj constructiv.

CITEȘTE AICI EXPLICAȚIILE PROFESORULUI 

O altă înregistrare cu profesorul Eugen Bîrsan ajunge în mediul online. De data aceasta el jignește un student pentru că, spune el, nu a înțeles nimic. ”Habar n-ai de nimica…Vai de capul tău…cum vrei să iei băi examenul, n-ai cum să-l iei, nu vezi în ce hal ești, e vai de capul tău”, se aude profesorul pe înregistrarea audio.

Din spusele foștilor studenți, atitudinea profesorului Bîrsan este neschimbată de ani și ani. ”Am terminat facultatea în anul 2012. L-am avut profesor pe domnul Bîrsan, și atunci la fel se comporta. Vorbea la fel de urât și jignea pe cine nu îi plăcea. Aveam un coleg care era mereu pus în situații de acest fel”, spune un fost student al Facultății de Inginerie și fost student al lui Eugen Bîrsan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ion scrie

    A fost raportat incidentul? Ce anume se poate face intr’o astfel de situatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.