sofer beat
Foto: arhivă

Trei sibieni au fost depistați, joi, în trafic, conducând autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au deschis, în fiecare caz, dosar penal.

Băut la volan în Porumbacu de Jos

Primul șofer băut a fost depistat pe DN1 la Porumbacu de Jos. „În jurul orei 12,30, a fost depistat un conducator auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, iar polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efctuării de cercetări penale privind svârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Beat la volan pe o arteră importantă din Sibiu

În municipiul Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu, în jurul orei 19,00, un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Cisnădie, a prezentat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

S-a plimbat cu mașina beat prin Mediaș

În municipiul Mediaș, la miezul nopții, în Piața Andrei Șaguna, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși prezenta o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, iar polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efctuării de cercetări penale privind svârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu