Istanbul Hair Style, arta frumuseţii orientale, la Sibiu

2.772

Sănătate, frumuseţe, relaxare, într-un cuvânt răsfăţ! Orice femeie îşi doreşte să aibă grijă de propriul ten, de păr sau de corp. Câteva zeci de minute petrecute într-un salon de frumuseţe, fie pentru o tunsoare nouă, fie pentru un tratament de înfrumusețare sau pentru un masaj de relaxare,va crește stima de sine și va reduce nivelul de stres.Istanbul Hair Style vine în întâmpinarea doamnelor şi nu numai, cu o gamă variată şi inedită de servicii de înfrumuseţare.

Hasan, un maestru al coafurii

Salonul Istanbul Hair Style, deschis la finalul anului trecut în Shopping City Sibiu, propune un concept nou, de tip oriental, unic în Sibiu.Cei care au trecut deja pragul salonului s-au putut bucura, atât de servicii de hairstyling, frizerie / coafor, tuns bărbaţi / femei, coafat, vopsit, extensii, tratament păr, keratină, cât şi de servicii de cosmetică, tratamente faciale, electrostimulare, remodelare corporală / facială – LPG Cellu 6, cele mai noi şi inovatoare tehnici din industria frumuseţii.La început de an, Istanbul Hair Style îşi întâmpină clienţii cu noi surprize. Echipei de hairstilişti de origine turcă li s-a alăturat Hasan, maestru în arta coafurii, un foarte apreciat stylist din Istanbul.

Deep tissue, un nou tip de masaj

O altă surpriză plăcută, de această dată, vine pentru iubitorii de masaj. Masajul este considerat una dintre cele mai vechi tradiţii vindecătoare din toate timpurile. Multe popoare străvechi, inclusiv grecii antici, egiptenii, chinezii şi indienii au fost convinşi de proprietăţile terapeutice ale acestuia şi l-au folosit pentru a trata o varietate de afecţiuni. Astfel, din acest de an, vom regăsi în oferta Istanbul Hair Style, masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic, de împachetare cu miere şi deep tissue.,,Dacă  masajele de relaxare, cel terapeutic, chiar şi cel de împachetare cu miere sunt destul de cunoscute pentru majoritatea celor care apelează la astfel de tehnici pentru întreţinerea sănătăţii corporale, cel deep tissue este, poate, ceva mai puţin familiar. Acesta reprezintă o metodă de kinetoterapie care urmăreşte realinierea straturilor profunde ale muşchilor şi ale ţesutului conjunctiv. Spre deosebire de terapia prin masaj clasic, deseori folosită pentru relaxare,masajul de tip deep tissue se concentrează în special pe o afecţiune specifică, cum ar fi durerea cronică, mobilitatea redusă, recuperarea în urma unor leziuni, ca în cazul celor care survin în urma accidentărilor la sport, sindromul de tunel carpian, probleme legate de postura corpului, dureri cauzate de osteoartrită, fibromialgie, spasme şi tensiuni musculare”, explică Anca Stancu, managerul Istanbul Hair Style.

Pensat cu aţă

De asemenea, salonul dispune şi de servicii de Lipomasaj LPG, LPG Cellu M6 şi endormologie. Lipomasajul LPG este un masaj mecanic şi complex, care asociază mişcarea de rulare a pielii cu aspiraţia. Acţiunea rolelor motorizate care pliază şi depliază succesiv pielea, se adaugă mecanismului de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al ţesutului adipos. Prin LPG Cellu M6 se elimină celulita, pielea redevine fermă, se elimină grăsimea în exces, se subțiază talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele, genunchii, se elimină senzația de picioare grele şi obosite şi se activează circulația sangvină și limfatică.Endormologia este o metodă eficientă de remodelare corporală, facială şi de reducere a celulitei, nedureroasă şi non -invazivă. ,,Nu am uitat însă nici partea de cosmetică, astfel încât şi aici venim cu noutăţi. În curând, vom avea şi serviciul de pensat pe bază de aţă, realizat de un profesionist în cosmetică, tot din Turcia”, adaugă Anca Stancu. Cei care doresc să beneficieze de servicii şi produse de calitate sunt aşteptaţi la Istanbul Hair STYLE, din Shopping City Sibiu, situat pe Şoseaua Sibiului, Nr.5, din Şelimbăr. Pentru programări, cei interesaţi pot apela la numărul de telefon 0269. 224. 979. De asemenea, informaţii despre salon se pot găsi pe pagina de Facebook Istanbul Hair Style:

https://www.facebook.com/Istanbul-HAIR-STYLE-102319041667951/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi