fara permis politia
FOTO: arhivă

În seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 22,30, pe raza localității Hamba, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ulița Mare de către un localnic în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat sau neînregistrat.

”În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Recomandările polițiștilor sibieni pentru siguranța traficului rutier

Date fiind condițiile meteo, le reamintim conducătorilor auto ca înainte de a se urca la volan să se asigure că autovehiculele sunt  echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. De asemenea, îi sfătuim să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de drum, să se asigure foarte bine înainte de a schimba direcția de deplasare și să folosească luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu