VIDEO FOTO: Autocar care transporta 43 de pasageri, în flăcări pe A1 la Sibiu

5.209

Un autocar care transporta peste patruzeci de pasageri, și care se întorcea din Franța, a luat foc pe autostrada A1, Sibiu – Deva, în zona localității Săliște.

Autocarul a luat foc pe A1, km 276, sensul de mers Sebeș – Sibiu. Alarma s-a dat în jurul ore 05:00 dimineața.

video

„În jurul orei 5:00, pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Sibiului și Punctului de lucru Săliște au fost solicitați să intervină de urgență pe Autostrada A1, km 276 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta cca 44 de pasageri”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului s-au mobilizat prompt tre autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor. Din fericire, niciunul nu a fost rănit. A fost salvată remorca acestuia care conținea bagajele pasagerilor, însă autocarul s-a făcut scrum.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. Timp de aproximativ o oră traficul de pe autostrada A1, a fost blocat pe un sens de mers.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi