fbpx

Dealerii de droguri de la colț de stradă au primit încă o lună de arest

0 2.524

⇓ Ascultă știrea ⇓

Cei trei traficanți de droguri din Sibiu, care vindeau substanțele psihoactive la colț de stradă în municipiu, au mai primit încă o lună de arest preventiv.

La finalul lunii noiembrie, mai multe persoane au fost călcate de mascați. S-au efectuat pe atunci șapte percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din Sibiu bănuite de trafic de droguri. Suspecții au fost duși la audieri.

Trei dintre aceștia, O.C.L., M.A.M. și A.E.C., au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în formă continuată.

Măsura a fost prelungită în cazul celor trei bărbați, astfel că magistrații au decis să mai rămână încă o lună în arest preventiv.

„În temeiul art. 348 Cpp raportat la art. 207 alin. 2 şi alin. 6 Cpp constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor: L.O.C.,M.M.A.,C.A.E. În temeiul art. 348 Cpp raportat la art. 207 alin. 4 ?i alin. 6 Cpp menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor L.O.C.,M.M.A.,C.A.E.”, potrivit informațiilor publice de pe portalul Tribunalului Sibiu.

Încă de la sfârșitul anului 2019, membrii grupării ar fi comercializat substanțe cu efect psihoactiv unor persoane din județul Sibiu, tranzacțiile fiind efectuate stradal sau la locuințele persoanelor cercetate. O parte din substanțele interzise ar fi fost procurate din străinătate, fiind expediate printr-o firmă de coletărie. În urma descinderilor la casele suspecților au fost găsite droguri, bani și telefoane mobile. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.