fbpx

FOTO – Mega Image deschide primul magazin din municipiul Sibiu – În apropiere de Gară

0 11.359

⇓ Ascultă știrea ⇓

După ce în 2020 a deschis două magazine în Șelimbăr, cei de la Mega Image vor deschide în câteva zile prima locație în municipiul Sibiu, pe calea Gușteriței, în zona City Residence.

Noul magazin Mega Image va fi vizavi de Penny, pe Calea Gușteriței, la parterul unui imobil construit în ansamblul City Residence.
Deja amenajarea magazinului este aproape finalizată, urmând ca cel mai probabil acesta să fie inaugurat în câteva zile. mega image calea gusteritei 4Este prima locație Mega Image de pe teritoriul Municipiului Sibiu, și cea de a treia din județ. Primele două au fost inaugurate în 2020, la Șelimbăr.mega image calea gusteritei 3„Vom continua să investim în expansiune, să fim aproape de comunităţi, să asigurăm locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară şi să oferim soluţii performante digitale şi experienţe noi la cumpărături. Chiar dacă este în continuare un context dificil pentru noi toţi, vom continua să ne dezvoltăm în acelaşi ritm şi vom prioritiza siguranţa tuturor, de la colegii din echipă la clienţi şi parteneri”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.mega image calea gusteritei 2În prezent, reţeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image şi 468 Shop&Go.
Vezi AICI cum arată magazinul deschis pe strada Doamna Stanca în Șelimbăr

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.