VIDEO emoționant – Un bărbat în scaun cu rotile deszăpezește în fața casei – ”Trebuie să lupt”

1.082

Un bărbat din Prejmer, județul Brașov, ne dă o lecție de viață nouă, tuturor. Deși nu are picioare și se află într-un scaun cu rotile, a ieșit la deszăpezit pe trotuarul din fața casei. Pentru el acest lucru reprezintă normalitatea, este ceea ce face pentru că așa este corect și normal, și în plus, îi netezește drumul soției care urma să plece la serviciu.

Sporea Ioan locuiește în satul Prejmer din județul Brașov. Ninsorile abundente au ajuns și acolo, așa că miercuri dimineața totul era acoperit de un strat gros de zăpadă. Chiar dacă bărbatul se află într-un scaun cu rotile, acest lucru nu l-a împiedicat să ia o lopată, să iasă în fața casei și să deszăpezească trotuarul.

Bărbatul spune că a fost mereu un luptător, și că nu s-a lăsat doborât de probleme. Are și un bebeluș de 8 luni, iar soția urma să plece la serviciu. În plus, spune el, este absolut normal să deszăpezești, este o activitate civică de la care nu se dă înapoi.

Dacă el poate, tu ce motiv ai?

Posted by Robert Elekes on Wednesday, January 27, 2021

Bărbatul a fost filmat de rober Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov, iar video-ul s-a viralizat rapid.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Anna scrie

    Sa fie binecuvantat!
    Respect pentru acest om.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.