Accident în lanț la Copșa Mică – Taxi înfipt într-o remorcă

707

Un accident în lanț a avut loc pe DN14 la Copșa Mică din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța de siguranță. Un taxi a fost proiectat într-o remorcă.

Potrivit polițiștilor, trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier. Un taxi a fost lovit de o mașină, fiind proiectat într-o remorcă aflată în fața sa.

„DN 14, Copșa Mică, pe direcția Mediaș – Sibiu, șoferul unui autoturism nu păstrează distanța de siguranță și intră în coliziune cu autoturismul din fața sa, pe care îl proiectează în remorcă tractată de un alt autoturism oprit înaintea unei treceri de pietoni pentru a acorda prioritate celor care traversau”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pasagera din autoturismul care tracta remorca este rănita, aceasta fiind transportata la spital. Are 31 de ani și este din jud Bistrița Năsăud. „S-au acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex feminin care acuza dureri de coloană și a fost transportată la CPU Mediaș pentru investigații suplimentare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Șoferul care a produs evenimentul este localnic și are 43 de ani.

Traficul este îngreunat.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi