Fake News pe WhatsApp – Un lup ar fi mâncat un câine la Sadu – Imaginile sunt din Rusia

5.774

Fake news de mare anvergură. De câteva zile, pe mai multe grupuri private a circulat un video în care un lup a atacat un câine. Imaginile surprinse de camerele video au circulat din om în om, ajungând să se viralizeze. Oamenii afirmau că evenimentul s-a produs la Sadu, însă informațiile s-au dovedit a fi false.

Video-ul cu imaginile șocante în care un lup a smuls din lanț un câine și l-a omorât, fugind cu el în dinți au ajuns și pe adresa redacției. Persoana care a trimis video-ul a spus că nu știe exact de unde provin imaginile și că tot ce știe este că evenimentul a avut loc la Sadu.

conversatie

Ora de Sibiu a contactat primarul comunei pentru a afla mai multe detalii, acesta spunând că nu a auzit despre acest caz, însă va cerceta cazul și ne va comunica informațiile obținute. În urma publicării imaginilor, mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că imaginile nu sunt de la Sadu și că acest filmuleț este realizat în Rusia, dar circulă de ceva timp pe mai multe grupuri de vânători din România.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Calin scrie

    Fake news poate pt ca acel catel a fost omorat la Sadu .. dar adevarul este ca niste salbatici de oameni indiferent ca romani sau rusi , au tinut acel caine legat in lant si nu s-a putut apara in niciun fel . Nu dau 2 bani pe asemenea oameni , indiferent de natia lor

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.