Zeci de persoane au rămas înmărmurite, joi după amiaza, după ce au trecut pe lângă un cortegiu funerar. Iar asta fiindcă sicriul în care se afla decedatul era deschis. Alaiul a făcut turul orașului în drum spre cimitir, trecând chiar și prin zona centrală a Sibiului. „Parada” a fost transmisă live pe Facebook.

Un sibian de etnie romă decedat a fost condus, joi, pe ultimul drum de către apropiații săi. Bărbatul a fost plimbat, pentru ultima dată, prin jumătate de oraș și a marcat chiar și zona centrală a Sibiului.

Circulația a fost blocată preț de câteva minute în zona Pieței Cibin, din cauza alaiului de mașini care se îndrepta spre Cimitirul Municipal.

video

Trupul bărbatului a fost transportat, în drum spre cimitir, într-o autoutilitară, în care se aflau șase persoane. Frapant este faptul că sicriul nu avea capacul pus, astfel că trecătorii l-au putut observa pe cel decedat.

Sursa foto: Captură live Facebook

Întregul traseu pe care a mers cortegiul funerar a fost filmat și transmis live pe Facebook.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, era bolnav. Acesta i-a lăsat în urmă pe copiii săi, înlemniți de durere.  Sute de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele de socializare de la oamenii care l-au cunoscut.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.