incendiu iacobeni

Clipe de coșmar pentru o familie din Iacobeni, după ce într-o seară s-au trezit cu acoperișul de deasupra capului arzând. O femeie a fost copleșită de groază împreună cu sora ei și cu fiica sa de doar un an și opt luni, când concubinul său a decis să le omoare în propria casă.

Fosta cumnată a infractorului a relatat niște detalii îngrozitoare. Cumnatul său, E.S., trăia de aproximativ șase ani în concubinaj cu sora ei, în aceeași casă în care conviețuia și ea. Aceasta spune că bărbatul a avut mereu un comportament violent, făcând abuz și de consumul de alcool. După o ceartă în care sora sa a decis să pună capăt relației, bărbatul a fost alungat din casă. Se pare că decizia nu i-a convenit, așa că a decis să se răzbune.

”El și cu sora mea s-au despărțit. El a fost mereu foarte agresiv cu ea, bea foarte mult și o bătea. Au și o fetiță de un an și opt luni. În seara de 11 decembrie pe la ora 19:00 a venit la noi acasă, a urcat pe acoperiș sau în pod și ne-a dat foc, a vrut să ne omoare pe toate în casă, dar am chemat pompierii și au stins focul.”, spune despre E.S. cumnata  acestuia.

casa arsa cumnat iacobeni 9casa arsa cumnat iacobeni 10casa arsa cumnat iacobeni 7

Reprezentanții ISU Sibiu confirmă faptul că în data de 11 decembrie în comuna Iacobeni a avut loc o intervenție a pompierilor militari ai stației Agnita care corespunde celor descrise mai sus.

”În data de 11 decembrie, în jurul orei 20:00, pompierii militari ai Stației Agnita au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei case din localitatea Iacobeni. La fața locului s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu un echipaj SMURD. Incendiul a fost lichidat in aproximativ 1 oră de către pompierii militari. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Nu au fost victime.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

casa arsa cumnat iacobeni 3casa arsa cumnat iacobeni 1casa arsa cumnat iacobeni 7

De asemenea, sibianca spune că sora ei a depus plângere la poliție împotriva lui E.S., însă până la momentul actual încă nu a obținut nicio pedeapsă, continuând să sune și să le amenințe.

”Și acum o mai sună pe sora mea și o amenință. ”o să vezi tu…”, așa îi zice mereu”, a mai adăugat fata.

În urma crimei săvârșite a fost deteriorat acoperișul casei. Au ars două camere, iar fetele spun că reparațiile le-au făcut din banii proprii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu