jandarmi 3
Foto Arhivă

Jandarmii au verificat sâmbătă după amiaza dacă sibienii respectă normele anti covid. Și se pare că da, pentru că în urma acțiunilor de la mall-ul din Șelimbăr și din centrul orașului nu au dat decât un avertisment scris.

Sâmbătă după-amiază, echipaje de jandarmerie au fost mobilizate în zona centrului comercial din Șelimbăr și în zona centrală a municipiului Sibiu, în scopul verificării modului de respectare a măsurilor impuse în această perioadă pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-Cov-2.

jandarmi 6 jandarmi 5 jandarmi 4

Le mulțumim tuturor celor care respectă măsurile dispuse de autorități și înțeleg că scopul acestora și al acțiunilor de control este limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2.

Activitățile de acest gen vor fi desfășurate în toată zona de competență, atât independent cât și în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

jandarmi 2 jandarmi 1 ianadarmi

Jandarmeria Sibiu le recomandă cetățenilor să respecte în continuare măsurile de protecţie şi distanţare socială, iar dacă se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.