fbpx

Celebrul ”Screech” a murit răpus de cancer – Avea doar 44 de ani

0 1.903

⇓ Ascultă știrea ⇓

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit la 44 de ani.

Dustin Diamond, care a jucat 13 sezoane în rolul lui Screech în sitcomul „Salvați de clopoțel” a murit la 44 de ani, anunță The Hollywood Reporter, conform Mediafax.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Când avea 11 ani și era în clasa a cincea, Diamond a depășit 5.000 de alți copii, în 1988, pentru a obține rolul lui Samuel „Screech” Powers în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat Saved by the Bell. Spectatorii l-au urmărit pe Diamond crescând, în timp ce el continua să îl interpreteze pe Screech în Saved by the Bell, care a durat patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) și Saved by the Bell: The New Class (șapte sezoane, 1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Diamond avea 23 de ani.

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră drept comic de stand-up. A scris despre culisele serialelor în cartea sa Behind the Bell. Diamond a apărut și în filmele Made (2001), Pauly Shore Is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) și College Fright Night (2014) și a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.