Actorul acuzat de violuri în serie la București este originar din Sibiu

7.870

Polițiștii bucureșteni l-au reținut pe un bărbat de 47 de ani acuzat de violuri în serie, dar și de tentative de viol. S-a dovedit că acesta este Alexander Zudor, un actor liber profesionist care a apărut în ai multe reclame și chiar spoturi electorale. Bărbatul este născut în Copșa Mică.

Bărbatul de 47 de ani, cunoscut în special din producții publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, susțin anchetatorii.

Ofițerii Poliției Capitalei susțin că bărbatul suspectat de viol, dar și de tentativă de viol ar fi actorul Alexander Zudor, un obișnuit protagonist al clipurilor publicitare ale marilor companii, care ar fi apărut și într-un clip electoral.

El s-a transformat brusc într-un suspect în acest caz teribil, cu acuzații extrem de grave și asta pentru că, susțin polițiștii care investighează de două luni de zile, ar fi fost autorul unui viol în primă fază, petrecut undeva în luna noiembrie, atunci când ar fi acostat o tânără și apoi, sub amenințarea cuțitului, ar fi agresat-o, iar alte două agresiuni ar fi avut loc la mijlocul lunii decembrie.

De altfel, ultima agresiune petrecută undeva în imediata vecintătate a Pieței Sudului din Sectorul 4, ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere. A fost exact ceea ce au avut nevoie anchetatorii, pentru că plecând de la aceste imagini, au refăcut practic traseul bărbatului, care era îmbrăcat destul de ponosit, cu fața acoperita de o mască, tocmai pentru a-i deruta pe eventualii anchetatori care porniseră pe urmele sale, însă așa au ajuns la domiciliul actorului, iar după câteva zile de filaj s-ar fi convins că au de-a face exact cu bărbatul bănuit de viol și tentativă de viol și au purces la reținerea lui.

Alexander Zudor este născut în 1974, în Copșa Mică, județul Sibiu și trăia în București din reclamele în care juca alături de alți actori – principalul clip în care apare este cel al PNL din luna mai 2019, dar actorul a mai făcut reclame pentru Fan Curier, Chio Chips, Savini Due și altele.

Prins la trei luni de la primul viol

Conform declarațiilor victimelor, Alexander Zudor le punea femeilor cuțitul la gât. Prima sa victimă a reclamat, pe 1 noiembrie, că în timp ce mergea spre casă, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

După o lună, o altă femeie a reclamat la aceeași secție de poliție că era pe stradă, pe la ora 21.30, când a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Sursa www.protv.ro, www.sursazilei.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.